01-10-2020 PLNCK

oktober 1 @ 21:00

(English below)
Het internationale kwartet PLNCK zoekt bewust het experiment binnen improvisaties en met het voortdurend herrangschikken van de gecomponeerde structuren. Met hun sound- en jazzscapes, vol grillige, maar ook dromerige passages en atonaal samenspel, verbeelden zij het verhaal van een zekere Jelly die electro-magnetische krachten ontwikkelt na een confrontatie met een sidderaal. Absurdisme is deze band – waarvan geen enkel optreden hetzelfde klinkt – dus niet vreemd. Daarnaast bestaat PLNCK uit een viertal musici die gerekend kunnen worden tot de top van de jonge en aanstormende Rotterdamse (jazz)scene.
Mis het niet en reserveer telefonisch een plek – 010 477 3014. Combineer het met een dagschotel of diner!
Gratis entree
Agota Tamelytė – piano
Fang Yiwen – guitar
Jonathan Ho Chin Kiat
Domen Cizej – drums
Een concert van @Stichting Gillespie
The international quartet PLNCK consciously seeks experimentation within improvisations and with the constant rearrangement of composed structures. With their sound and jazzscapes, full of whimsical but also dreamy passages and atonal interplay, they depict the story of a certain Jelly who develops electro-magnetic forces after a confrontation with an electric eel. Absurdism is not strange to this band – of which no performance sounds the same. In addition, PLNCK consists of four musicians who can be counted among the top of the young and up-and-coming Rotterdam based (jazz) scene.
Don’t miss and reserve a place by phone – 010 477 3014. Combine it with the dish of the day or dinner!
Free entrance

oktober 1